Votoček Libor - VOTIZOL - izolace asfaltových pásů, bentonitů, izolace bazénů, jezírek a jímek, izolační práce Pěnčín

Huť 80, 468 26 Pěnčín Liberecký kraj

  • Mobil: +420 602 162 624 - pan Votoček
  • IČO: 01592785
  • DIČ: CZ7109102528

Popis činnosti


Hlavní naší činností je pokládka a svařování izolačního souvrství proti zemní vlhkosti, gravitační vodě a tlakové vodě. Všechny používané izolační materiály splňují ochranu proti RADONU.


Ke svařování používáme horkovzdušné profesionálními přístroje Leister, včetně automatu TWINNY, který vytváří tzv. dvoustopý svár, kterým je garantována nejvyšší možná kvalita svařování v zemních a jezírkových fóliích. Přístroj bez problémů zvládá svařování všech dostupných tipů fólií.

Nejčastěji aplikujeme fólie na bázi měkčeného PVC, dále polyetylenu HDPE, LDPE (atest na pitnou vodu), asfaltových pásů a bentonitových rohoží.


Naše služby :

  • balkóny, terasy a střechy provádíme včetně oplechování systémovými plechy Viplanyl a montáže tvarovek, bez kterých nelze zajistit dokonalou těsnost hydroizolačního systému v detailech a po obvodu stavby
  • provádíme izolaci jezírek, bazénů, jímek, kořenových čističek, šachet, studní a jiných staveb, kde je žádoucí udržet anebo nepropustit vodu
  • na zateplení nebo ochranu vodorovných a svislých konstrukcí provedeme dodávku a montáž polystyrenů EPS nebo XPS, popřípadě OSB desek
  • na balkóny, terasy a lodžie po předchozí dohodě realizujeme dodávku a montáž umělé trávy (landscaping), dlažby na terče nebo ochranné pochozí fólie WALKWAY.
  • dle potřeb zákazníků dodáme také výrobky z PP a PE desek, vhodné jako filtry k jezírkům, kryty čističek, vodoměrné šachty atd.


Naším cílem je nabídnout klientům služby na vysoké úrovni, jednání vést na rovinu, seriózně a čestně a díla předávat tak, aby byli zákazníci s naší prací spokojeni a rádi se k nám vraceli se svými dalšími projekty nebo nás dále doporučili.

Na naši práci poskytujeme nadstandartní 60-ti měsíční záruku a servis.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: Votoček Libor - VOTIZOL - izolace asfaltových pásů, bentonitů, izolace bazénů, jezírek a jímek, izolační práce Pěnčín

Otevírací doba: dle telefonické domluvy
Huť 80, 468 26 Pěnčín