Wellness Penzion U Muzea - Ubytování rodinného typu v Liberci

Vítězná 713/24, Staré Město 460 01 Liberec Liberecký kraj

  • Mobil: +420 721 640 462 - recepce
  • Mobil: +420 721 637 866
  • IČO: 00747572

Popis činnosti

Nabízíme Vám příjemné ubytování v rodinném penzionu v klidné historické části města Liberce obklopené zelení.

V bezprostředním okolí našeho penzionu se nachází ZOO s bílými tygry, botanická zahrada, plavecký bazén s tobogány, Severočeské muzeum, galerie umění a Technická univerzita.

Centrum města je vzdáleno pár minut chůzí. Do Centra Babylon Vás doveze tramvaj za pouhých 10 minut.

V penzionu jsou Vám k dispozici standardní pokoje se sprchou. Dále romantický pokoj s vanou a svíčkami.

A nově čtyři wellness pokoje s hydromasážní vanou, svíčkami a okvětními lístky. Všechny pokoje jsou vybaveny lednicí a TV se satelitem a internetem.

Na každém podlaží se nachází plně vybavená kuchyňka, ale v případě zájmu Vám rádi připravíme snídani. V těsné blízkosti penzionu můžete navštívit tři dobré restaurace. 

Dále Vám nabízíme tři samostatné komfortní apartmány.

 

Apartmán Lucy s 1 ložnicí


Apartmán s 1 ložnicí - Lucy a Zahradní

Rodinný apartmán Samuel se 2 ložnicemi

Rodinný apartmán se 2 ložnicemi - Samuel

Rodinný apartmán Amadeus se 3 ložnicemi

Rodinný apartmán se 3 ložnicemi - Amadeus

 

 

Zahradní apartmán s 1 ložnicí – zcela nový bezbarierová apartmán propojený se zahradou pro jednotlivce i páry, kde na vás čeká ložnice s manželskou postelí, koupelna se sprchou,

kuchynská linka a TV se satelitem a internetem.

Rodinný apartmán se 2 ložnicemi - Samuel – ideální ubytování pro rodiny s dětmi poskytuje náš komfortní apartmán se dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou a kuchyní.

V jedné ložnici je manželská postel a v druhé jsou dvě lůžka, která lze spojit v manželskou postel, možnost přistýlky a TV se satelitem.


Nabízíme Vám příjemné ubytování ve čtyřech samostatných komfortních apartmánech v nejhezčí části města Liberce obklopené zelení.

V bezprostředním okolí našeho penzionu se nachází ZOO s bílými tygry, botanická zahrada, plavecký bazén s tobogány, Severočeské muzeum a galerie umění.

Centrum města je vzdáleno pár minut chůzí. Další oblíbené turistické cíle v Liberci, například horský hotel Ještěd, Aquapark Babylon, Wellness Babylon, IQpark Babylon, 4D Kino Babylon,

Dinopark a Tipsport Aréna, jsou snadno dostupné autem nebo tramvají bez nutnosti přestupu (zastávka je 100 m od penzionu).

Zahradní apartmán s 1 ložnicí:


Zcela nový bezbariérový apartmán propojený se zahradou penzionu o velikosti 23 m2, kde na vás čeká ložnice s manželskou postelí, pracovní stůl, TV se satelitem a internetem, skříň,

koupelna se sprchou a toaletou včetně ručníků, osušek a hygienických potřeb, kuchyňská linka.

Také zde najdete informační knihu s informacemi o penzionu a tipy na výlety po Liberci a okolí, vonnou svíčku pro příjemnou atmosféru, karafu na vodu (jsme zapojeni do projektu www.kohoutkova.cz) a drobný dárek z chráněné dílny na uvítanou.

Přehled dalších služeb - zahradní apartmán:

  • Rodinný apartmán se 2 ložnicemi - Samuel
    Ideální ubytování pro rodiny s dětmi poskytuje náš komfortní apartmán o velikosti 70 m2.
  • Nachází se ve vedlejší budově a hostům nabízí dvě ložnice, kde v jedné je manželská postel a v druhé jsou dvě lůžka, která lze spojit v manželskou postel, rozkládací křeslo pro možnost přistýlky, skříň, stůl se židlemi a LCD TV se satelitem.
  • Mezi další vybavení patří koupelna s vanou a toaletou včetně ručníků, osušek a hygienických potřeb, plně vybavená kuchyň s jídelním stolem a balkon s výhledem do zahrady a na Severočeské muzeum.

Přehled dalších služeb - apartmán Samuel


Rodinný apartmán se 3 ložnicemi - Amadeus:

  • Prostorný apartmán pro rodiny s dětmi nebo menší skupiny o velikosti 120 m2 se nachází ve vedlejší budově a je vybaven třemi ložnicemi, kde v jedné je manželská postel a v ostatních jsou dvě lůžka, která lze spojit v manželskou postel, dále skříň a živé květiny.
  • Součástí apartmánu je také koupelna s vanou a toaletou včetně ručníků, osušek a hygienických potřeb, plně vybavená prostorná kuchyň s jídelním stolem, dále obývací pokoj s pohovkou, televizí a hračkami pro děti.

Na všech pokojích je zdarma připojení k internetu - WiFi.

Privátní wellness Liberec
Wellness Penzion U Muzea

Privátní wellness de luxe se nachází v prvním patře, kde je finská sauna se solnou i aroma terapií a podélná vířivá vana.

Odpočívat můžete v relaxační části, která je oddělená a vypadá jako pokoj s manželskou postelí, parketami, hliněnými omítkami a nádhernou zimní zahradou s květinami.

Privátní wellness s krbem jsme pro Vás nově otevřeli v přízemí, kde na Vás čeká velká koupelna s kulatou vířivou vanou, ve které si můžete vychutnat relaxační chvilky s pohledem na

rozpálený krb.

Vůně dřeva, vonných olejů, stylový nábytek, manželská postel, televize, přehrávač a útulný koutek se sedačkou a květinami Vám zpříjemní chvilky odpočinku.

Privátní wellness je menší v suterénu s finskou saunou s aroma oleji, kulatou vířivou vanou a relaxační částí s lůžkem o velikosti 140 cm hned vedle vany, francouzskými dveřmi na terasu a zahradu.

Nabídka masáží:

  • Čokoládová masáž
  • Skořicová masáž
  • Levandulová masáž
  • levandulová masáž
  • citrónová masáž
  • Kinezio-taping

 

Dále můžete využít kosmetické ošetření:

které se zaměřuje hlavně na relaxační zážitek z masáže obličeje, krku a dekoltu.

Použití unikátní metody enzymatické regenerace od firmy Nobilis Tilia zaručuje velmi účinný a přitom jemný aromaterapeutický zážitek.

Vaše pleť bude detoxikovaná, vyživená a odpočatá. Rádi Vás hýčkáme těmi nejkvalitnějšími přípravky z přírody - certifikovanou přírodní kosmetikou..

  • Happy Wife
  • Pretty Women
  • Happy Man


Doplňkové služby:

  • Barvení řas
  • lehký make-up
  • slavnostní líčení
  • večerní líčení

Veškeré další informace naleznete na naší webové stránce a nebo nás kontaktujte na uvedené emailové adrese, či telefoním čísle.

Odeslat poptávku nebo dotaz: Wellness Penzion U Muzea - Ubytování rodinného typu v Liberci

Otevírací doba:
Pondělí 07:00 - 22:00 hod.
Úterý 07:00 - 22:00 hod.
Středa 07:00 - 22:00 hod.
Čtvrtek 07:00 - 22:00 hod.
Pátek 07:00 - 22:00 hod.
Sobota 07:00 - 22:00 hod.
Neděle 07:00 - 22:00 hod.
Vítězná 713/24, Staré Město 460 01 Liberec