TOMI ROLL s.r.o. - Prodej stínící techniky Liberec

Seniorů 1210, 463 11 Liberec Liberecký kraj

  • Mobil: +420 728 455 164
  • IČO: 22801871

Popis činnosti

Cílem naší společnosti je poskytování kvalitních služeb, postupné rozšiřování nabízeného zboží a zajištění odborných informací.

 

Naší snahou je poskytovat rychlé a kvalitní služby, profesionální poradenský servis, 100% kvalita výrobků, kvalitní a proškolené pracovníky s mnohaletou praxi v oblasti výroby a montáže stínící techniky a dalšího vybavení pro Váš domov. Poskytujeme kompletní záruční i pozáruční servis pro maximální spokojenost zákazníka.


Předokenní rolety

Předokenní rolety jsou stále oblíbenějším typem stínící zateplovací techniky, které mají řadu výhod. Předností předokenních rolet jsou tepelně-izolační vlastnosti, zabraňují únikům tepla až o 40%, tudíž jsou vhodné jako úspora nákladů. Mají vynikající protihlukové vlastnosti, spolehlivě chrání okna a okenní rámy před nepříznivým počasím a zvyšují jejich životnost, zcela zabraňují rosení – tzv. pocení skel, zabraňují skleníkovému efektu – kombinace stínění a větrání zároveň, jsou vhodné jako pomocný prvek při bezpečnosti a ochraně Vašeho majetku. Předokenní rolety splňují nejnáročnější požadavky na kvalitu, pevnost, a životnost.

Ovládání předokenních rolet manuální, šňůrou, popruhem, klikou nebo pomocí elektromotorů, které umožňují komfortní ovládání pomocí dálkovým ovladačem nebo spínačem umístěným na zdi. Každá z těchto variant má své výhody.

Klika se používá především u rolet větších rozměrů, které mají přirozeně větší hmotnost. Ovládání pomocí elektromotorů je vhodný a nejelegantnější způsob pro všechny typy a velikosti rolet.

Předokenní rolety je možné montovat v novostavbách, ale i pro dodatečnou montáž


Předokenní žaluzie

Předokenní venkovní žaluzie jsou moderním typem venkovních žaluzií s vysokou účinností k použití pro dodatečnou montáž i pro umístění pod omítku v průběhu stavby. Představují atraktivní řešení stínění všech moderních domů, bytů, administrativních budov, výrobních objektů atd.

Ovlivňují mikroklima v interiéru – zadržují sluneční záření, v letním období chrání před přehříváním interiéru a vytvářejí příjemný stín, omezují používání klimatizace, což zároveň přispívá ke snížení provozních nákladů, v zimě brání tepelnému úniku. Díky možnému naklápění lamel lze dosáhnout vyvážené regulace světla i stínu vně objektu. S použitím tepelného čidla si žaluzie reguluje světlo i teplo sama.

Nepoužití sluneční clony přispívá k tomu, že do interiéru podle druhu skel prochází 30 – 80% slunečního záření / díky použití sluneční clony neprochází sklem 80-90% slunečního záření.

Žaluzie nabízíme v bohatém výběru barev konstrukcí a typů, které uspokojí i nejnáročnější zákazníky a zdůrazní individuální charakter každé fasády.

Na výběr z hranatého a kulatého boxu. Manuální nebo motorické ovládání.

Standartní rolety

Rolety tvoří ve spojení s okny vynikající tepelnou izolaci a tím snižují náklady na teplo. Ochrana proti hluku a vloupání zvyšují standart Vašeho bydlení.

Některé rolety jsou vyplněny tepelnou pěnou a jsou nabízeny různých barvách. Schránky a vodící lišty jsou vyráběny v základních barvách: v bílé, šedé, hnědé a tmavě hnědé barvě, které je možné, na základě požadavku zákazníka. Paleta možných barev je dostupná v katalogu.

 

Výhody rolet:

  • značná úspora tepelné energie
  • zvyšují bezpečnost proti vloupání
  • dlouhá životnost
  • odolnost proti nepříznivým povětrnostním vlivům
  • ochrana proti slunci, hluku a prachu
  • jednoduché ovládání
  • špičkový design a vysoká kvalita zpracování

 

Ovládání:

Jsme schopni nabídnout různé druhy ovládání rolet, které je možné ovládat ručně, pomocí páskovými nebo lankovými navijáky nebo pomocí elektronických ovladačů a plně automatickým pohonem. Dopadová lišta na spodní části rolety obsahuje dorazové prvky.

 

Terasová markýza

Díky těmto markýzám vytvoříte ze své terasy nebo balkónu skvělé místo pro odpočinek. Markýzy jsou účinnou ochranou proti slunečním paprskům a dokreslují celkový vzhled Vašeho domu.

Kazetová markýza

Kazetové markýzy jsou konstrukčně podobné výsuvným markýzám. Rozdíl je v tom, že markýzy se po zasunutí schová do elegantní kazety včetně ramen.


Dále vám nabízíme také :

Garážová vrata:

Garážová vrata jsou praktickou a estetickou součástí Vašeho bydlení, určena převážně pro garáže a dvojgaráže. Vyrábějí se komponentů, které jsou shodné s průmyslovými vraty, liší se pouze svým vzhledem, použitým pohonem a způsobem ovládání. Konstrukce garážových dveří může být v provedení sekční nebo jako rolovací. Jejich povrchová úprava zajišťuje dlouhou životnost. Díky své pohyblivé konstrukci uzavírající průjezdní otvory v objektech. Mohou být bez tepelné izolace a nebo vypěněná polyuretanovou pěnou, která zajistí jejich tepelnou izolaci.

Rolovací garážová vrata:

Rolovací garážová vrata jsou vyráběna v jednoduchém a funkčním design, který je vhodný do každé garáže. Díky jednoduché konstrukci nezabírají uvnitř Vaší garáže téměř žádný prostor a není potřeba složitých stavebních úprav před instalací těchto vrat. Hliníkový box je umístěn nad vjezdovým otvorem a vrata se do něj rolují.

 Výhody garážových vrat:

  • výborné tepelně-izolační vlastnosti
  • značná úspora tepelné energie
  • spolehlivý a bezporuchový provoz
  • jednoduché ovládání
  • flexibilní provedení dle požadavku zákazníka

 Ovládání:

Garážová vrata jsou snadno ovladatelná díky kvalitnímu elektro pohonu.


Sekční garážová vrata:

Sekční garážová vrata se využívají převážně u standardních garáží nebo dvojgaráží. Garážová vrata lze na přání zákazníka dodat s povrchovou úpravou s imitací dřeva, díky které podtrhnou celkový design Vašeho domu. Povrchová úprava je tvořena folií odolné proti UV záření a povětrnostním jevům.

Vrata jsou vyrobena z ocelových pozinkovaných plechů vyplněných polyuretanovou pěnou, poskládaných do několika sekcí. Celé tyto sekce se pohybují v kolejnici na kladkách s kuličkovými ložisky.

 Výhody garážových vrat:

  • výborné tepelně-izolační vlastnosti
  • značná úspora tepelné energie
  • spolehlivý a bezporuchový provoz
  • jednoduché ovládání
  • flexibilní provedení dle požadavku zákazníka 

Ovládání

Garážová vrata se dají ovládat ručně díky pružině, která vrata nadlehčují . Sekční vrata mají velmi tichý chod, vysokou spolehlivost a dlouhou životnost. Samozřejmostí je i možnost instalace automatického pohonu a tvoří perfektní řešení pro Vaši garáž.

 

Odeslat poptávku nebo dotaz: TOMI ROLL s.r.o. - Prodej stínící techniky Liberec

Otevírací doba: dle telefonické domluvy
Seniorů 1210, 463 11 Liberec